ΕΡΥΘΡΟΣ

ΚΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΕΡΥΘΡΟΣ

Ερυθρός τοπικός ξηρός οίνος Μαγνησίας, που δημιουργείται στο Οινοποιείο Αποστολάκη και προέρχεται από την βιολογική καλλιέργεια των ποικιλιών Syrah και Ξυνόμαυρο.

Η επιλογή των σταφυλιών, ο αρμονικός συνδυασμός τους και η ιδιαίτερη οινοποίηση τους, δίνουν ένα κρασί με πορφυρές αποχρώσεις αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων (βύσσινο, φραγκοστάφυλο, μύρτιλο), μπαχαρικών (μαύρο πιπέρι, γαρύφαλλο, βανίλια), δέρματος και καπνού.

Στόμα γεμάτο, καλοδομημένο, με καλή οξύτητα και δυνατές τανίνες. Επίγευση με διάρκεια και εξέλιξη...

ΡΟΔΙΝΟΣ

ΚΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΡΟΔΙΝΟΣ

Tοπικός οίνος ερυθρωπός ξηρός που δημιουργείται στο Οινοποιείο Αποστολάκη και προέρχεται από το χαρμάνι των ποικιλιών Ξυνόμαυρο και Grenache Rouge.

Η επιλογή των σταφυλιών, ο αρμονικός συνδυασμός τους και η ιδιαίτερη οινοποίησή τους, οδηγούν σε ένα κρασί με λαμπερό τριανταφυλλί χρώμα και με έντονο φρουτώδες άρωμα, που φέρνει στη γεύση γλυκά αρώματα φράουλας και ροδιού.

Η φρουτώδης και απαλή του γεύση, με την πολύ ισορροπημένη οξύτητα, του χαρίζει φρεσκάδα και εξαιρετική επίγευση!

ΛΕΥΚΟΣ

ΚΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΛΕΥΚΟΣ

Λευκός τοπικός ξηρός οίνος Μαγνησίας, που δημιουργείται από το ιδιαίτερο χαρμάνι των εκλεκτών ποικιλιών Ροδίτη, Ασύρτικου και Uqni Blanc.

H βιολογική καλλιέργεια, ο αρμονικός συνδυασμός των ποικιλιών και η ιδιαίτερη οινοποίησή τους, εξασφαλίζουν το λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα με τις πρασινωπές ανταύγειες και ένα έντονο φρουτώδες άρωμα, που παραπέμπει σε κίτρινα φρούτα (μπανάνα) με νότες εσπεριδοειδών (γκρεϊπφρουτ).

Έχει πλούσια, αλλά ισορροπημένη γεύση με οξύτητα σε νότες λεμονιού και με αρωματική διάρκεια στο τελείωμα...

SENARIO

SENARIO

Οίνος λευκός ξηρός που παράγεται στο οινοποιείο της Οικογένειας Αποστολάκη στο Βόλο, από τις εκλεκτές ποικιλίες των Θεσσαλικών αμπελώνων.

Συνοδεύει ευχάριστα όλες τις μεσογειακές γεύσεις, όπως πιάτα με θαλασσινά, με λευκά κρέατα και με ζυμαρικά.

Σερβίρεται στους 10-12ᵒC.

TAURO

TAURO

Οίνος λευκός ξηρός με φρουτώδη επίγευση, από τους πιο ποιοτικούς Θεσσαλικούς αμπελώνες.

Συνοδεύει άριστα θαλασσινές γεύσεις και ειδικότερα τα οστρακοειδή, καθώς και λευκά τυριά και φρούτα.

Σερβίρεται στους 10-12ᵒC